Nippon – KFR 18 DC ION-йонизатор,авторестарт

Nippon – KFR 18 DC ION-йонизатор,авторестарт

 Отдад.мощност (охл/отопл) 5.10 kW/5.30kW; Консум.мощност (охл/отопл) 1.58kW/1,47kW; SEER 6.21/ SCOP 4,06

      Технически параметри          

   

         Wi-Fi   

 

Инверторен климатик KFR 18DC ION от продуктовата гама инверторни климатици на Nippon разполага с иновативна технология, стилен дизайн, безшумна работа и висока ефективност.

Йонизатор за здравословна среда

Серията инверторни климатици Nippon KFR 18 ION е снабдена с йонизатор, който разгражда замърсяванията, генерирайки отрицателни йони. Отрицателните йони повишават дихателния капацитет, стимулират функцията на сърдечно-съдовата и кръвоносната система и намаляват умората. Богат на отрицателни йони е въздухът около водопадите, планинският, морският, както и този след буря. Хората се чувстват значително по-добре на места като планина и море именно заради високата концентрация на отрицателни йони. Насладете се на планински въздух у дома.

Висока ефективност

Инверторните климатици Nippon са проектирани по най-новите европейски изисквания за енергийна ефективност и еко дизайн. Всеки климатик от тази серия се характеризира с висок сезонен коефициент на преобразуване на енергията при режим охлаждане и отопление.

Интелигентно управление

Компресорът на инверторни климатици Nippon се управлява с най-ново поколение технология – 180° синусоиден импулс, който има множество предимства като по-ефективна, надеждна и тиха работа в сравнение с 120° квадратния импулс.

Комфорт и в най-отдалечения ъгъл на стаята

С оптимизирания вентилатор на вътрешното тяло на всички климатици от тази серия, въздушният поток достига по-далече и осигурява комфорт във всеки един ъгъл на стаята.

Отопление при ниски външни температури

Гамата инверторни климатици Nippon ще ви осигурят комфорт през студените зимни дни. Компресорите им са проектирани да стартират дори и при ниски външни температури, за да осигурят надеждно отопление на дома ви.

Марка Nippon
Мощност при охлаждане, ном. 5.10 kW
Мощност при затопляне, ном. 5.30 kW
Консумация при охлаждане, ном. 1.58 kW
Консумация при затопляне, ном. 1.47kW
Препоръчителна площ на помещението, – до 33 кв. м
Ниво на шум на вътрешното тяло (охлаждане/затопляне) < 46 dB
Ниво на шум на външното тяло (охлаждане/затопляне) < 54 dB

 

 

АртикулСтатусКодБройЦена
KFR 18 DC ION - KFR 18 DC ION 1 1279.00