За нас

За нас
Фирма Кул Трейд ЕООД е създадена през 2008г.с основен предмет на дейност продажба, монтаж, сервиз на климатична техника. Вече дванадесет години се грижим за качественото обслужване на нашите клиенти.
Дългогодишният ни опит в областта ни дава възможност за изграждане на климатични и вентилационни инсталации с индивидуален подход и оптимални решения.
 
Монтажните дейности извършваме без компромис в качеството на материалите и според всички изисквания за монтаж на производителя.Фирмата е оторизиран сервиз за гаранционно и извън-гаранционно обслужване на марките- DAIKIN, TOSHIBA, MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES, MITSUBISHI ELECTRIC, PANASONIC, FUJITSU GENERAL, FUJI ELECTRIC, MIDEA, SHARP, GREE, CHIGO, AIRWELL.
 
Предлагаме широка гама от продукти за бита, офиса , както и за промишлени нужди. Голямият избор от климатици Ви гарантира задоволяване и на най-капризните клиенти , както и нестандартни решения.
 
Кул Трейд ЕООД има сключени договори за подръжка и климатизация на редица администранивни сгради и водещи фирми в страната. Ние Ви гарантираме:
  •  Качествено и професионално обслужване на най- добри цени !
За безплатни огледи и консултации в София и региона бихте могли да се свържете с нас на тел. 0897 92 88 09.
 
http://cool-trade.eu/
 

Контакти


За професионална консултация може да се обърнете към търговският ни отдел с тел. номер-

0897928809

или

cool.trade1@gmail.com

 

 

Политиката за поверителност


                                      Политиката за поверителност

Декларация за съгласие с 
Политиката за поверителност
Фирма Кул Трейд ЕООД

 

Защитата на личните данни и опазването на личната и финансовата информация на нашите клиенти ни е особено важно. Затова обработваме Вашата информация изключително въз основа на приложимото законодателство, конкретно Общия регламент 2016/670 (по-известен като GDPR ), Закона за защита на лични данни ( ЗЗЛД ) и Закона за електронната търговия ( ЗЕТ ). Моля, разгледайте тази декларация, в която Ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни от страна на Кул Трейд ЕООД. В тази декларация ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни на нашия уебсайт. С нея също така Ви информираме за сроковете и правните основания да събираме, обработваме, съхраняваме, използваме, унищожаваме и защитаваме личната Ви информация, доколкото с нея Вие  ни давате изричното си съгласие да вършим това.

Какво се случва с данните Ви, след като се свържете се нас?

Когато ни пишете чрез формуляра на нашия уебсайт или ни пращате имейл, ние съхраняваме данните Ви за периода, необходим за обработване на искането Ви, както и за да отговорим на Ваши последващи въпроси. Няма да споделяме тази информация с трети лица без Вашето изрично съгласие!

Съхраняване на Вашите данни

Обръщаме внимание, че с цел облекчаване на процеса по поръчка и покупка, както и последващото изпълнение на договора с Вас, съхраняваме Вашия IP адрес, както и Вашите имена, адрес, имейл адрес и данни за използваното от Вас платежно средство, например номер на кредитната Ви карта.Предоставените от Вас данни са ни нужни, за да изпълним своите преддоговорни или договорни задължения спрямо Вас. Не предоставяме тези данни на трети лица, с изключение на:

– обработващия плащането доставчик на платежни услуги (банка).

– куриерската фирма, с която Ви доставяме покупката.

– нашия счетоводител.

При незавършена поръчка оставяме въведените по нея данни за 30 дни и си запазваме правото да Ви информираме периодично за нейния статус, съответно за Вашите опции вследствие на това. При завършена поръчка и изпълнен от наша страна договор на основание чл. 6, ал. 1, букви (а) и (б) от GDPR съхраняваме всички данни по правоотношението до изтичане на предвидения в чл. 12 от Закона за счетоводството ( ЗСч ) 10-годишен срок.

Вашите права

Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване (право „да бъдете забравени“), ограничаване на обработката, преносимост на данни, оттегляне на съгласието и възражение.Ако смятате, че нашето обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган. В България това е  Комисията за защита на лични данни . 

Свържете се с нас по един от следните начини:

0897928809

или

cool.trade1@gmail.com.

 


Код за сигурност:

*Моля въведете кода от изображението: